Wednesday, March 28, 2012

23 mac 2012 - special potluck

Assalammualaikum

hari ni baru boleh nak update sebab demam tu
rasa macam takde mood sangat sangat..
ditambah pulak dengan pompuan meroyan + kusam..sengal dowh..
anyway lupakan yang itu..

so potluck kami dimulakan pada jam 8.30 pagi, jumaat yang hening
heheheh...so apa lagi lets the picture tell the story ...

 atas meja penuh ngan makanan...

sufia - laksa
ika - nasi impit, kuah kacang ayam + kek cokelat sedap bangat
mastura - kuih muih
reena - kuih muih
izzah - forever dengan nugget love dia
halimah - karipap dan popia sedap
aini - mihun sup tomyam..banyak isi ok..

apa lagi eh..aku lupa sudah...tapi makanan memang banyak tul

as usual i masak spaghetti bolognise ajeee sedap ok

mas dan atika mengupas telur untuk laksa

hahahah sori sue...sue tengah potong sayur tuk laksa juga

kek comel bagi sufia dan leeza...sedap woo kek nih

the food ...the food

masing masing nak menjamu selera sudah...

kemeriahan yang ade di pejabat kami di sebalik kekusutan

we are damn happy family!

happy happy!

so potluck ni sebenarnya untuk farewell sufia dan leeza
leeza takde kali ni..kurang sihat kut..bercuti..
so ini lah dia orang yang diraikan..
hari terakhir bersama sama kami...
pada 28 Mac 2012...
sedih kehilangan sahabat sejati nan baik hati ni

lagu Bruno Mars - Count on Me
mengiringi dan menangisi pemergian sufia kali ini 


 sedih melepaskan ko pergi sufia hafizah. Semoga senantiasa berada
di bawah lindungan Yang Maha Esa....

3 comments:

  1. Sib baik ika xbwak kuah lontong..kalo x mau sy trbyg2 ni...smbl tgok gmbr2 ni sy mmbygkan dri sy ada disebalik kemeriahan tu...waaaaa...rindu korang...!!!!! All the best SUFIA...

    ReplyDelete

loving me..loving you