Wednesday, February 15, 2012

What Would My 3D World be with LG Optimus 3D?

Assalammualaikum

Kali ini mamy nak perkenalkan phone canggih terbaru untuk
tatapan peminat peminat sedia phone yang ada nih
hrmm nama yer...Optimus!

tapi bukan ler transformers punye robot tuh heheh
ni adalah LG Optimus 3D, phone
3D pertama di pasaran sekarang nih


Phone LG Optimus 3D ini mempunyai design yang sangat seksi ok
sila tengok gambar di bawah nih




sila lah usha phone nih
sleek design, resolution skrin yang tinggi dan ada camera yang bole amik
gambar dan video dalam 3D ok..amaze yerrr aku huh

phone ni juga ada boast accelerometer dan jua gyro sensor screen..
rasanya terbaik dalam pasaran sekarang nih..

korang bayangkan lah..rakaman video dalam 3D
kepada peminat bola sudah pasti dapat memenuhi kepuasan hati 
apabila rakaman bola yang dibuat boleh ditonton di phone LG Optimus 3D phone nih??!!
kat rumah, relak diam-diam..best jerr

sudah pasti ianya dapat menjimatkan masa 
dan mempunyai 'show' yang paling baik untuk pengemar phone nih

dengan rekaan yang sangat menarik hati..rekaan LG kali ini sudah tentu mempunyai
"followers" yang tersendiri..hehhe

apa pun semua bole ke website ini tuk rujukan lanjut LG Optimus 3D 
smart phone yang sememangnyer smart...good deal

adios


No comments:

Post a Comment

loving me..loving you