Thursday, February 2, 2012

urut urut kaki...

Assalammualaikum

sebenarnya dah lama mamy try urutan kaki dengan orang istimewa ini
golongan orang buta yang buat urutan reflexology ....
memang murah sangat 15 min hanya rm10 sahaja
sambil kita mendapat manfaat urutan kaki..sambil kita membantu
golongan istimewa ini meraih pendapatan..

lagi bagus dari orang yang suke meminta di tepi jalan
tapi kan..bebaru ni masa mamy berjalan di kawasan golden triangle tu..
ramai nyer warga asing usung anak anak kecil
mintak derma..sedekah

tu bukan budaya orang malaysia tau..
sangat bersepah dan sangat menjatuhkan imej negara
kepada semua pelancong yang totally ramai kat kawasan tuh..

kenapa pihak berkuasa tak amik tindakan eh...
rasanya tiap tiap minggu kene buat rondaan dan tangkapan..
tangkapan di beri nasihat tidak melakukan perkara itu
sebab orang Malaysia tak buat menda menda gitu..

anyway patah balik sesi urut..kami ni pergi lah SALE tau
semasa perjalanan keluar nampak orang urut urut kami
pun tertarik lah nak mencuba kann

 ni antara banner yg menarik perhatian

inilah promosi yang memang berbaloi sangat..

sesi urutan..mereka ni pakai minyak aroma terapi..dan jangan risau
kalu lelaki urut wanita..mereka memakai plastik bagi melapik...lagipun ini kan perubatan

beginilah keadaan mereka bekerja mencari pendapatan halal

puan sufia turut cuba urutan kaki

giliran kaki mamy pulak..waa aku gelak mengila dol..geli hahahah

itu lah cerita kami yang pertama kali mencuba
urutan dari orang istimewa ini...ok jugak
cuma kadang kadang aje terserempak ngan mereka tapi jangan risau
sesiapa yang ingin membantu
dan membantu diri sendiri bole lah cuba ke
alamat ini atau telefon
semoga apa yang kita buat ni dapat kebaikan dari Allah SWT kann
Allah Maha Kuasa

biznex kad nyer
so apalagi jangan lah tengok saja dik nun
take action now!...~


No comments:

Post a Comment

loving me..loving you