Monday, February 20, 2012

tak nak jadi "soh chai"

Assalammualaikum

hari ni tak tau kenapa..i've learn a good lessson
mamy memang ada masalah ngan pentadbiran opis mamy
but then usually the probs comes becoz i am defending someone else

biasala mamy ni dah terbiasa kalu mamy rasa orang tu tak salah
mamy akan defend..itu lah kelemahan yang mamy ada rasanye

so apa yang terjadi ..memang memberi kesedaran yang sangat bagus tuk mamy
mamy dah tau...apa yang mamy buat selama ini adalah sia sia ..

mamy jadi bahan tohmahan orang dan perkataan orang lain..
jadi kutukan orang..apabila mereka susah..mamy diminta pertolongan
dan apabila mamy terkena..atau mamy susah
lagi mereka kata dan gelakkan..sape nak tolong? sape tak bantu?
tak ade siapa beb..

i've learn a lesson in a hard way...a very hard way
dulu mamy kesiankan orang..dulu mamy fight tuk orang
after this no more..i have to let myself learn this

macam mana hati meronta-ronta nak tolong orang pun..kene DENY
tak boleh after this..rasanya enough dah kut..

makin kita tolong kita yang nampak salah pulak
so apa kata buat tak reti..

aku bergaduh ngan orang disebabkan orang lain
then aku lak yang jahat kann..so no more..thats the end babe..

sayonara

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you