Saturday, February 25, 2012

Lunch ~ Station Kopitiam

Assalammualaikum

hari ni dah dapat gaji yeay yeay
so mamy dan kawan kawan p makan tempat mahal lah kan..huh *smug*

so tempat mahal kami adalah station kopitiam di Plaza Alam Sentral Shah Alam
huhuh..pastinya "sangat mahal" laa tempat ni kan hehehe

so apabila mengorder biasa lah kalu dah 5 orang pompuan berbagai ragam

 peja & huda
mas & sue

but for me..i always go for nasi goreng yong chow hehehe
ada udang kecik kecik..dan air yang sihat aje ok
green tea..but today i pick cold..sebab cuaca macam panas lah pulak kan



sesiapa yang tak pernah tengok nasi goreng yong chow dan green tea
sila rujuk gambar di bawah
maklumlah kan..makanan orang kaya hehehe

 nasi goreng yong chow

cold green tea

yang lelain ada lah yang ikut mamy
ada jugak yang memilih makanan lain..
for huda ..she pick tomyam kuew teow 

i noticed all the food have papadom with it..~

and sufia pulak pilih nasi putih
with seafood masak black pepper..hrmm memang sedap eh..

almost finish..sebab orang sibuk kaco dia punye heheh

but not to forget sirap bandung nyerr
warna yang sangat meriah ok..
tapi mamy tak sempat nak rasa pun 
sbb terlalu leka ngan nasi goreng mamy hehehe


well now at 2.00pm..perut pun dah kenyang kann
nak balik opis lah..
anyway mamy kene RM8.15 for that nasi goreng dan cold green tea
mahal tak?~

tepuk dada tanya selera lah heheh


No comments:

Post a Comment

loving me..loving you