Wednesday, January 11, 2012

reebonz - unveil the surprise

Assalammualaikum

hari ni mamy nak kongsi kepada sesiapa yang suka beg yang ada tajuk nih..
well mengikut kawan mamy beg yang dijual di sini memang authentic..so no worries lah kan
ye lah kekadang nak ke butik and then takde diskaun lak tu..tak mampu nyah..
so kalu ada duit kutu tetiba bukak website ni reebonz mana tau..bole lah kita membeli
beg "bertajuk" kak maria ooiii hehehehhe 

mamy nih tak lerrr kaki jenama pun..tapi kadang kadang tuh teringin. dan satu lagi 
bole kita belajar latest fashion..tak salah pun kan...tapi bagi sesetengah orang mempunyai beg berjenama
ini sama macam mereka invest dalam emas...sebab beg ini ada harga dan memang boleh dijual kembali sebagai preloved item..dan memang ada peminatnya tersendiri.

Di antara barang barang jualan coach, gucci, prada, tods dan berbagai bagai lagi
cuma bak kata orang..ada duit adalah barang..tapi kan..apabila ke website tuh..kene register.
jangan risau tak kene bayaran apa pun ler...heheheh

so bukak website ini reebonz dan daftar...
dan kat situ boleh lah tengok "event" maknanya sale lah tuh..
haaa apa kata cuci mata dan tengok apa yang patut kannnn

 ni lah contoh beg jenama tu kannnnn
yg ni coach tau....santek kooo...gerammm
so moh kita cuci mata kat website nih ok...

happy website watching aka shopping!!








No comments:

Post a Comment

loving me..loving you