Friday, January 13, 2012

jubah ber - hud

Assalammualaikum

Well hari ini hari jumaat..penghulu segala hari
so mamy saja try out lah baju yang dibeli di Facebook - Koleksi tantintun...
ada banyak jubah lah..so yang mamy berkenan masa tu..
jubah panjang hitam..berhud aka bertudung lah kann

so masa beli tu agak murah dalam RM55 sahaja lah..so memang berpatutan
delivery sangat ok..cepat aje sampai...good service..

so apalagi meh view style mamy pakai jubah ni ok..
happy viewing!!...chaiyokkk

yang ni gambo full version
so untuk yang top nyer..begini..

 ko mampu??! 

haaaa bagus lah pencipta jubah ini..
mamy memang pengemar jubah tau..sebab tinggi kut
so apa pun boleh masuk..

kali ni nak target beli jubah abaya pulak...
mesti meletupss kan heheheh
yang penting..Wan owner to Koleksi tantintun..terbaekklaaahhh







No comments:

Post a Comment

loving me..loving you