Thursday, January 5, 2012

free Dai-ichi luggage bag on top of the amazing Citibank

Assalammualaikum

Semua orang tahu Air Asia adalah syarikat penerbangan yang termurah sekali kann
mamy sendiri pun fly dengan airasia on 2007 ke kuching, sarawak pada masa itu
dengan kadar tiket yang sangat murah tau...1st time naik kapal terbang seronok sangat...

then tahun 2009 mamy ke bandung jua ngan Air Asia..sekali lagi ke Sabah
 pada 2011 dengan Air Asia dan bakal menaiki nya sekali lagi tahun ini 2012...insya Allah

so sekarang ni mamy member lah ngan Air Asia kan...so semua
promotion pihak Air Asia akan email pada mamy..tu yg memacam news mamy dapat tau
termasuk lah kalu ada tiket promotion, contest, good offer dan berbagai bagai lagi.

so yang ni not bad..sape yang suka travelling dan suka kad kredit CITIBANK
haa boleh lah...free Dai-ichi luggage bag bila apply citibank kad..dan tempah 
penerbangan anda mengunakan kad tersebut..bagus kannn

dai -ichi luggage bag 

 ini lah promosi nya

so sesapa yang berminat bole lah apply kad ini 
dah berpeluang memenangi beg ini
untuk syarat syarat nya sila layari www.citibank.com.my/airasia/daiichi-tnc ok

selamat mencuba!


   







No comments:

Post a Comment

loving me..loving you