Friday, December 2, 2011

urut RM1 untuk 3 minit

Assalammualaikum

hari tuh mamy ni pergi ler kat SACC MALL shah alam nih..ada menda 
nak kene beli tuk program yang akan mendatang..kedai RM5 tuh..HINODE SHOP

so masa kat kedai tuh..best ler pusing pusing dan tengok tengok barang
memang takde niat ler nak membeli barang lain..sebab barang kecik kecik ni memang mamy 
tengah nak buang aje dalam rumah...buat tampung habuk aje heheh

apabila dah habis membeli tuh..kawan kawan mamy pun tergedik gedik bile nampak mesin urut
adoiyai..aku terjebak sekali ler...sekali tengok GINTELL kut..tak mampu aku nak beli 
letak kat umah..moh coba katanyer!!!!

huhuh...merasa naik GINTELL

ni lah kadar bayaran nya..haa pilih saja


masuk RM1 kat warna hijau tuh..so 3 minit pun bermula

waaaa...dia himpit himpit..dikepit kepit..di songket songkit..nyaman nyaman hahahah
so kami pun release stress for 3 minutes...bestnyer..our office should put this machine ler
hilangkan stress hahahahahhah..bole?!

 happy aje kan..~ sbb GINTELL 

kesudahannya kome tau idak..abis aje 3 minit tuh..kawan mamy bikin naya
masuk kan lagi RM1..so aku berurut selama 6 minit..akibatnyer..aku nantok lerrrrrr
antu raya tulll...tapi memang best..untuk korang yang tak pernah try..bole lah mencoba...
haaa ada bran *wink*

best urut urut

happy nation peeps!!!








No comments:

Post a Comment

loving me..loving you