Monday, December 5, 2011

Green Box, Jusco Klang

Assalammualaikum
   
mamy memang stress...rasa macam tak best aje tetiba
jadiknyer memerlukan sesuatu tuk terapi hehehe
terapi lah sangat kan...

setelah dipakat bersama sama kawan yang lain..jumaat kann rehat panjang
kami pun panjangkan kaki ke Jusco, Klang..
yeay yeay..lunch plus karaoke di Green Box..waa best kan..

 bilik kami melalak~

seperti biasa...kami pun order makan...alah ok aje makanan nyer
tak mahal sangat..air pulak "free flow" so bole lah minum apa saja...
kami pun tak menunggu masa terus amik minuman, order makan
yang paling penting ...pilih lagu heheheh
nak melepaskan stress...dah nama karaoke..so suara memang ler propaganda..
kalu sedap dah lama aku bikin album nyah!

 remote yang berkuasa~

apa lagi kami pun..melalak ler..bagai bagai..seronok ler hati masa tuh
amik lagu sedih sedih..layan jiwa raga jap...then baru lagu happy hora huru hara...
lama kelamaan amik lagu omputeh beb..haa uji skill ko mampu??!

bile dah melalak..waktu lunch hour of coz perut mohon di isi..so mamy
order mee tomyam ayam..sedap heheheh..air laks air mirinda oren tau

 mee tomyam!

tuna salad!

so makan ler..sambil melalak lalak..kunun hilangkan stress
stress tara mana pun aku tak faham...
yang pasti kuar dari bilik nih..memang rasa macam happy
tak tau nape mamy nih..happy happy..lagi ler dah menyanyi lagu  'because of you" ahahhaha

anyway sesapa yang nak try green box ni silakan ler

menunya...

boleh aje datang bersama kawan, keluarga dan teman teman tersayang
spend quality time together..mereka bukak seharian sampai ke lewat malam 
rasanyer..so apa lagi..moh ilangkan stress

adios





No comments:

Post a Comment

loving me..loving you