Wednesday, December 28, 2011

Ali & Alisa birthday party!!~

Assalammualaikum

haaa berakhir sudah party kecik mamy..hehehhe
yang penting semua orang happy..masakan pun ringkas aje
janji semua berkumpul and have fun!

yang paling penting budak berdua nih..wajah kesayangan mamy 
happy ...its enuff for me!
imran turns 5 on 26 dec dan lisa turns 2 on 29 sept...bestnyer rasa hati
bertuah sangat mempunyai anak anak secomel ini heheh...

peace yow!

dekorasi luar rumah

bermula dari dekorasi di luar rumah oleh achik awen..so satu flat tau
aku ni menyambut kelahiran anak anak heheh..sesekali beb..
memang meriah..bunyi belon meletup tak sudah..anjat boboi..hahahha

dekorasi dalam rumah

selesai mendekorasi..nak tunjuk lah pulak menu yang ada kann..
memang masak tak banyak..sebab cuti panjang 3 hari ramai
yang tidak dapat hadir..so masa ala kadar 
dan setakat yang mampu heheh..

menu nya mihun goreng, macaroni goreng, spaghetti bolognise, nugget, rojak buah
kek pisang, agar agar pekak, cokelat, muffin, sandwich sardin mayo dan gula gula

aku rasa apa yang aku siapkan ni memang dah simple..
oh tak lupa mamy ada add aiskrim malaysia dan air sirap jugak..
alah budak budak..air begitu ler kann...
party ni memang takde games..sbb ruang kan kecik
maklumlah rumah flat saja kan..so yang ada ado saja laa

kek angry bird tuk abg dan adik

dah tiba sangat potong kek..so semua orang teruja..
dan yang paling penting mamy dapat capture
gambar kami sekeluarga..happy sangat..
definately will print this pic and keep it..

 keluarga mamy

party ini berakhir pada jam 10 malam..apabila tetamu 
terakhir datang ..ye lah ada yang bekerja kan 
pada xmas ini..maklumlah triple hehehe

so enjoy the rest of the pic guys!
thank u all for coming, for your pray n wishes..luv a lot!








No comments:

Post a Comment

loving me..loving you