Sunday, November 13, 2011

apabila 11.11.11

Assalammualaikum

hrmm apabila 11.11.11...

pagi tuh pukul 7 bermula dengan mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran kepada ex boss mamy Puan Azizah Yusof yang bertugas di MOSTI. haa dia lahir pada tarikh ini..istimewa kan. dan buat pengetahuan kawan kawan ..orang nyer sangat istimewa di hati mamy..

then pada belah malam nyer kami ke kampung pegantin jam 8.30 malam meraikan
pengantin kawan pada hubby..waa grand, cantek, best..tak terkata. bagus tul
org yg cipta tempat begini..senang kan. lagi lah kalu kepada orang yg mempunyai ruang yg sempit nak kenduri ..this is one of the top choice..nanti mamy share gambo kampung pengantin ok.

then sabtu malam di taman sri manja..kenduri juga malam. haaa..meriah siap ada tari menari, ko mampu? mmg fesyen bebudak sekarang buat kenduri belah malam kut. and mamy rasa ok gak..sbb sejuk dan cepat, 8 mlm sehingga 11 malam saja dah abis kan..senang aje. lagi ler kalu amik katering kan..senang, mudah dan ringkas.

dan pada ahad 13.11 kami ke flat kayu ara pula..waa perkahwinan berteraskan oren dan hitam..sangat cool. pegantin dirias cantek bak puteri arab tau..memang kelass...ada gak gambo nyer nanti mamy share..

so ini laah apabila 11.11.11 berlaku..mamy rasa tentu ramai lagi yg amik kesempatan bernikah pada tarikh ini kan..termasuk para artis rasanyer. well..apa pun selamat pengantin baru dan semoga kekal ke akhir hayat. amin

so we wait for next 12.12.12 ye...hahhaha

good nite







No comments:

Post a Comment

loving me..loving you